Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Gouda Logo

Ontstoppen

WC verstopt Gouda

Wij verhelpen jouw wc verstopping

GOUDA

WC verstopt Gouda?

WC verstopt Gouda? Niet het meest prettige klusje wat je kunt bedenken, een verstopt toilet ontstoppen. Helaas ontkomen we er niet aan en heeft iedereen er wel eens mee te maken. De klus zelf is al niet prettig, maar de vervelende geuren die hier bij komen kijken zijn ook geen leuke bijkomstigheid.

Er zijn veel manieren om je wc te ontstoppen. Op deze pagina vind je een aantal handige oplossingen.

Werken deze handige tips niet? Dan kun je altijd nog een expert om raad vragen. Bel dan naar Ontstoppen Gouda op 0182 204 806 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wil je je vloer graag schoon houden bij deze klus? Dan is het verstandig om hem af te dekken met een oude doek of een zeil. Zo voorkom je vieze plekken van spetters op je vloer. Daarnaast is het achteraf makkelijker opruimen.

Ontstoppen Gouda Logo
Loodgieter ontstoppen Gouda afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Wanneer je te maken hebt met een verstopping is het handig om de oorzaak op te sporen. Zo kom je het snelst van je problemen af. De meest voorkomende oorzaak is dat er voorwerpen vastzitten in de leiding.

Wanneer je kleine kinderen hebt kan het gebeuren dat er een luier of een speeltje in je leidingwerk terecht komt. Dit zijn grotere voorwerpen die waarschijnlijk niet makkelijk verder spoelen. Als dit het geval is kun je er het beste voor zorgen dat je  het item weer naar boven brengt.

Zit je leiding verstopt door te veel papier, iets dat flexibel is of vet? Dan kun je mogelijk een spoeling forceren om zo de verstopping op te lossen.

Hulp nodig? Bel dan zo snel mogelijk de vakmannen van Ontstoppen Gouda op 0182 204 806.

 

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kun je zien wat er in het toilet ligt? Dan kun je dit vaak prima zelf verwijderen.

Vaak komt dit door de kronkel in de afvoer van je toilet. Als dit zo is kun je het voorwerp prima zelf verwijderen. Trek hiervoor een paar rubberen handschoenen aan. Zo blijven je handen schoon en droog en kun je het object uit het toilet halen. Grote stukken papier kun je goed uit elkaar trekken en alsnog doorspoelen. Andere grote voorwerpen kun je beter niet nogmaals proberen door te spoelen om erger te voorkomen.

Lukt het niet om het voorwerp uit je toilet te krijgen? Of heb je een ander probleem? Bel ons dan op 0182 204 806. Wij staan binnen een uur voor je deur wanneer er spoed is.

 

Ontstoppen afvoer Gouda
Ontstoppingsdienst Gouda

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Komt de verstopping door vet, papier of iets wat flexibel is?

Dan is een goedkope, goedwerkende oplossing wasmiddel. Omdat het goedkoop is is het zeker het proberen waard.

Zet een emmer met warm water klaar. Gooi daarna twee eetlepels met wasmiddel in het toilet. Giet daarna het warme water vanaf een meter hoogte in het toilet. Zorg er wel voor dat je voldoende afstand tot het toilet hebt, dan spoelt het warme water namelijk goed door de leiding.

Let op! Gooi geen kokend water in het toilet! Het kan namelijk breuken in je porselein opleveren.

Bespreek je situatie met één van onze specialisten op 0182 204 806. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Gouda helpen je graag!

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken al deze handige tips niet? Dan kun je altijd nog denken aan de klassieke wc ontstopper.

Zorg er bij een wc ontstopper voor dat de ontstopper flexibel is. Dit kun je doen door hem even in warm water te houden. Hierdoor sluit de ontstopper beter af. Breng hem dan rustig in het toilet aan. Druk niet te hard, want dit kan de situatie verergeren. Het belangrijkste is het terugtrekken om het voorwerp weer naar boven te krijgen met de zuigkracht van de ontstopper.

Ontstoppen Gouda Leiding
WC verstopt Gouda

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je een ontstoppingsveer gaat gebruiken let er dan op dat je geen schade in je leidingen veroorzaakt. Werk hier zorgvuldig mee.

Wil je schade voorkomen? Dan kun je contact met Ontstoppen Gouda opnemen via 0182 204 806. Ontstoppingsdienst Gouda komt zo snel mogelijk naar je toe!

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Je kunt helaas niet elk probleem zelf oplossen. Sommige oorzaken zijn te complex of vergen uniek gereedschap. Deze hardnekkige verstoppingen kunnen wij van Ontstoppen Gouda dan voor jou oplossen. Wij helpen je met de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken op de meest efficiënte manier om de oorzaak te verhelpen. Daarnaast zorgen wij dat je niet snel weer een verstopping hebt door onze slimme preventieve oplossingen.

Wil jij weer een lach op je gezicht en snel naar het toilet? Twijfel niet om je telefoon te pakken. Wij zijn 24/7 beschikbaar en staan binnen een uur voor je deur wanneer er sprake is van spoed.Bel ons op 0182 204 806.

Graven riool Gouda

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-gouda

WC verstopt

WC verstopt Gouda

Last van een verstopte wc en woon je in Gouda of omstreken? Dan ben je hier op de goede plek. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-gouda-ontstopping

Afvoer verstopt

Is je afvoer verstopt? En woon je in Gouda en omstreken? Maak snel een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-gouda-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Gouda

Wil je problemen in het riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Maak snel een afspraak voor een inspectie! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-gouda-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Gouda voor een afspraak.

Loodgieter Gouda Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Gouda! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0182 204 806

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Gouda

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Gouda