Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Gouda Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Gouda

Wij verhelpen jouw riool verstopping

GOUDA

Riool ontstoppen Gouda?

Riool ontstoppen GoudaWanneer je het snelst van je riool problemen af wilt komen is het noodzaak om de oorzaak aan te pakken. Daardoor heb je zo min mogelijk last van eventuele stank of andere overlast. Helaas is het vinden van de juiste oplossing niet altijd makkelijk. Er komen vast een aantal vragen naarboven, zoals: hoe kom ik erachter waar de verstopping zit? En hoe ontstop ik het?

Wij kennen de vragen. Mocht je er niet zelf uitkomen dan helpen wij je graag! Bel daarom 0182 204 806. Wij van Riool Ontstoppen Gouda staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Nu is de vraag: waar is het riool verstopt? Dit is ook direct het beginpunt voor het ontstoppen van je riool.

Soms kan het voorkomen dat je gootsteen gaat borrelen als je het toilet doorspoelt. Soms loopt het water niet goed weg of blijft het in de gootsteen staan. Dit kan duiden op een verstopping in je riool leiding. Het is dan raadzaam om specialisten in te schakelen. Daarom staan wij van Ontstoppen Gouda voor je klaar!

Het hoeven niet altijd meerdere leidingen te zijn die verstopt zitten. Het kan ook een enkele leiding zijn. Blijft er dus water in je gootsteen staan? Of stroomt je douchbak niet meer door? Dan kan het zijn dat er een ophoping is ontstaan van haren of zeepresten. Dit kan behoorlijk hardnekkige verstoppingen met zich mee brengen.

Je kunt zelf de bron van een verstopping vinden, door in iedere aansluiting een emmer met water te gieten. Gaat het water als een draaikolk weg? Dan is er niets aan de hand. Blijft het water staan of loopt het heel langzaam weg? Dan heb je waarschijnlijk met een verstopping te maken.

Mocht dit zo zijn dan kun je ons altijd gratis bellen op 0182 204 806 om de situatie te bespreken. Ontstoppingsdienst Gouda staat voor je klaar!

 

Ontstoppen Gouda Logo
Loodgieter ontstoppen Gouda afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Als je een krachtige oplossing zoekt om je riool te ontstoppen kun je altijd gebruik maken van eeen hogedrukreiniger. Let wel op! Het is ook een risicovolle manier. Een andere oplossing geniet daarom de voorkeur. Hierbij kun je denken aan een ontstoppingsveer, soda of een plopper. Heeft dit geen effect? Dan is het belangrijk dat je voorzichtig aan de slag gaat met een hogedrukereiniger. Het zou zonde zijn als je hele badkamer of keuken onder het water staat.

Als je gaat werken met een hogedrukreiniger stop je de kop van het systeem zo diep als mogelijk in het afvoer. Daarna spuit je voor ongeveer 3 minuten de leiding goed schoon.

Ga je dit risico liever uit de weg? Vermijd dan de kans op een overstoomde keuken of badkamer en neem contact op met Ontstoppen Gouda via 0182 204 806.

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een enorm handig hulpmiddel voor het ontstoppen van je riool. Vooral wanneer je te maken hebt met opgehoopt afval. Doordat de veer flexibel is druk je hem eenvoudig door het leidingwerk. Als je het vuil weg hebt gekregen is het belangrijk om de afvoer goed door te spoelen zodat er geen restafval achterblijft voor een nieuwe ophoping.

Om er zeker van te zijn dat echt alle laatste resten ook uit je leidingwerk verdwijnen is de veer in combinatie met soda enorm effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat ook de laatste restjes van het vuil los weken van je afvoerwand. Hierdoor voorkom je nieuwe ophopingen.

Lukt het niet? Of kom je niet bij de verstopping? Dan is het verstandig om onze jarenlange ervaring erbij te halen. Bel ons op 0182 204 806 En we staan dezelfde dag nog bij jou voor de deur.

Ontstoppen afvoer Gouda
Ontstoppingsdienst Gouda

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Met een plopper kun je zuigkracht creëren waardoor de verstopping weer naar boven gehaald kan worden.

Hoe ga je het meest effectief om met de plopper? Druk de plopper tegen de afvoerwand en zorg ervoor dat je afvoer in zijn geheel bedekt is. Als de plopper goed zit beweeg je de plopper een aantal keer met kracht op en neer. Soms is het nodig om dit meerdere malen te doen. Is het gelukt? Dan kun je het best de afvoer doorspoelen met soda en water. Soda weekt namelijk de laatste restjes ook goed los van de leidingwanden.

Werkt het niet? Dan kun je altijd een vakman erbij halen. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Gouda zijn te bereiken op 0182 204 806.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Eerder op deze pagina hebben wij soda benoemd als hulpmiddel. Het kan ook zeker gebruikt worden zonder andere gereedschappen.

Gooi wat soda met een lepetje in je riool en laat dit een paar minuten goed intrekken. Daarna spoel je kokend water door je afvoer, voor het beste resultaat kun je deze stap een aantal keer herhalen. Let wel op! Gooi geen kokend water op porselein om schade te voorkomen.

Door soda wordt je leiding ontvet. Hierdoor zullen afvalresten beter loslaten en in de toekomst minder goed aanpakken. Soda is dus zeer effectief bij je doucheputje, je gootsteen of je wastafel.

Heb je ondanks herhaaldelijke pogingen geen resultaat geboekt? Dan kun je de spoedservice van Ontstoppen Gouda bellen op 0182 204 806.

 

Ontstoppen Gouda Leiding
Riool ontstoppen Gouda graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn in supermarkten en bouwmarkten een grote hoeveelheid verschillende ontstoppingsmiddelen beschikbaar. Deze middelen kunnen helaas wel resulteren aan een beschadiging van je leidingwerk. Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën, zij hebben een bijtende werking en kunnen de binnenkant van je afvoer aantasten.

Daarnaast komt het vervuilde water ook nog eens in het hoofdriool. Daarom is het verstandig om eerst milieuvriendelijke middelen te gebruiken.

Zoek jij wel een milieuvriendelijke manier waarmee je geen schade aan je leidingen maakt? Dan kun je Ontstoppen Gouda bellen op 0182 204 806.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Kom je er zelf niet uit? Dan staan onze ervaren vakmannen voor je klaar. Wij hebben jaren praktijkervaring op dit gebied. Al onze loodgieters beschikken over een VCA-diploma en de meest moderne gereedschappen. Wij leveren 24/7 hulp voor al je riool problemen.

Woon jij in Gouda of omgeving? Dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Voorkom erger! Bel optijd een specialist. Neem contact met ons op met Ontstoppingsdienst Gouda via 0182 204 806.

 

Graven riool Gouda

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-gouda

WC verstopt

Last van een verstopte wc en woon je in Gouda of omstreken? Dan ben je hier op de goede plek. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-gouda-ontstopping

Afvoer verstopt

Is je afvoer verstopt? En woon je in Gouda en omstreken? Maak snel een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-gouda-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Gouda

Wil je problemen in het riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Maak snel een afspraak voor een inspectie! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-gouda-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Gouda

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Gouda voor een afspraak.

Loodgieter Gouda Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Gouda! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Gouda

Wij hebben ervaren loodgieters die al jouw rioolproblemen voor je op kunnen lossen. De afgelopen jaren hebben wij veel praktijk ervaring opgedaan. Zo hebben wij talloze kelders leeggepompt, wc’s ontstopt en nieuwe leidingen aangelegd. Met onze unieke pomp kunnen wij meer dan 6300 liter water wegpompen. Daarom kunnen wij van Ontstoppen Gouda je altijd helpen met alle werkzaamheden.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en kennis. Daarom bieden wij volledige garantie op alle werkzaamheden die wij bij jou verrichten.

Samen gaan wij kijken wat de beste oplossing is. Bel daarom snel naar 0182 204 806. Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.zoekvinden , riool.uwpagina , riool.startze , riool.m4n

Verstopping Gouda

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Gouda!

Riool Gouda

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Gouda Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Gouda. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Gouda

Bij ons heeft Ontstoppen Gouda de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Gouda

Erg goede en snelle service bij Ontstoppen Gouda BV. Bedankt voor de klantvriendelijkheid!

Brandweer Kazerne Gouda

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0182 204 806

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Gouda

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Gouda